Freaky Avalanche+®

Deze wonderschone fashionista valt op door de unieke tekening. De roos kleurt van dieproze naar helderwit vanuit het hart. Hierbij worden de bloemblaadjes gesierd met schitterende patronen die variëren van roze tot bijna paars, alsof de natuur ze er met een penseel op heeft getekend. Freaky Avalanche+® heeft een trendy en modieuze uitstraling en beschikt over alle unieke kenmerken van de Avalanche+® variëteit: lange, sterke stelen met verrassend weinig doorns, fris kruidachtig blad en een opvallend grote knop die altijd helemaal opengaat.

Avantique+

Deze sprookjesachtige nieuwkomer biedt een prachtig palet in room, groen en blozend roze, met een verrassend kleurverloop vanuit het frisse hart. De roos heeft een grote bloemknop en een rijke ronde uitstraling die doet denken aan vintage rozen. Speels en vrolijk is de manier waarop de bloemblaadjes aan de randen iets golven, wat de roos een levendige uitstraling geeft. Avantique+® is een mutant uit de Avalanche+® familie, met alle bijbehorende kwaliteiten.

Dolce Avalanche+®

Het warme, ingetogen kleurkarakter van Dolce Avalanche+® maakt deze nieuwe toproos een sierlijk symbool van dankbaarheid en elegantie. De bloem is wit met een roze hart en kleurt steeds dieper roze naarmate de knop verder open gaat. Zeer geschikt voor bruidswerk, al heeft de subtiele kleurstelling ook de juiste liefdevolle toon voor een waardig afscheid. Dolce Avalanche+®heeft een grote knop die altijd helemaal opengaat, stelen met opvallend weinig doorns en zacht, kruidachtig frisgroen blad.

Savita+ 

Deze prachtige roomgele roos heeft een warme, oriëntaalse uitstraling. De kleur maakt het een gewilde teamspeler in gemengde arrangementen, al schittert de roos ook solo. 'Savita' betekent ‘de zon’ in het Sanskriet. De naam zegt alles over deze sterke roos, met een grote bloemknop, opvallend zacht blad en een mooie, sierlijke steel.

 

Flower Factor | Sara Dikker maakt de samenwerking tussen meerdere Arend Roses soorten tot een passend geheel!

http://www.flowerfactor.nl - http://www.avalancheroses.com

 

Overige videos
A Crazy Bouquet of Roses

Flower Factor | Wij kunnen zeker meegaan met de gedachte van Sara Dikker: 'A Crazy Bouquet of Roses'. Dit bloemstuk is het helemaal!

Bekijk
Arend Roses | Official Launch Event | Red Eagle®

Arend Roses lanceert op 09-09-2016 Red Eagle® van veredelaar Kordes Roses. Het is de zesde noviteit, die zij dit jaar op de markt brengen. Algemeen directeur Remco van der Arend omschrijft de bloem zelfs als “de sterrenspits in de eredivisie van rode rozen”.

Bekijk
Introductie Savita+ & Avantique+

Wij presenteren u met trots: Savita+ & Avantique+. Let’s “Dream on” and enjoy!

Bekijk
Trailer Savita+ & Avantique+

Arend Roses lanceert op 24 juni 2016 twee nieuwe kwaliteitsrozen Savita+ en Avantique+. Op Woensdag 29 juni 2016 zijn deze cultivars te verkrijgen op Flora Holland Aalsmeer en via directe verkoop.

Bekijk