Dolce Avalanche+®

Het warme, ingetogen kleurkarakter van Dolce Avalanche+® maakt deze nieuwe toproos een sierlijk symbool van dankbaarheid en elegantie. De bloem is wit met een roze hart en kleurt steeds dieper roze naarmate de knop verder open gaat. Zeer geschikt voor bruidswerk, al heeft de subtiele kleurstelling ook de juiste liefdevolle toon voor een waardig afscheid. Dolce Avalanche+® heeft een grote knop die altijd helemaal opengaat, stelen met opvallend weinig doorns en zacht, kruidachtig frisgroen blad.

Savita+

Deze prachtige roomgele roos heeft een warme, oriëntaalse uitstraling. De kleur maakt het een gewilde teamspeler in gemengde arrangementen, al schittert de roos ook solo. 'Savita' betekent ‘de zon’ in het Sanskriet. De naam zegt alles over deze sterke roos, met een grote bloemknop, opvallend zacht blad en een mooie, sierlijke steel.

Inspired by Florists | Flower Factor | Sarah Dikker laat je een leuk idee zien met verschillende kleine vaasjes. Met verschillende bloemen maak je simpel en effectief dit geweldige stil leven. Weinig moeite, maximaal resultaat!

http://www.flowerfactor.nl

 

Overige videos
Romantic Rose Arrangement

Nelleke Bontje maakte deze eyecatcher in samenwerking met Flower Factor. Zou dit niet prachtig staan in jou interieur?

Bekijk
Modern Bridal Bouquet

Flower Factor - Pim van den Akker maakte voor Arend Roses dit moderne bruidsboeket met de prachtige Pink Avalanche+® & Avalanche+®.

Bekijk
A Big Beautiful Bouquet

Flower Factor | Sara Dikker maakt de samenwerking tussen meerdere Arend Roses soorten tot een passend geheel!

Bekijk
A Crazy Bouquet of Roses

Flower Factor | Wij kunnen zeker meegaan met de gedachte van Sara Dikker: 'A Crazy Bouquet of Roses'. Dit bloemstuk is het helemaal!

Bekijk