White Soda+

Het gevoel van de onbegrensde mogelijkheden van de jaren vijftig, gevat in een grootbloemige, helderwitte roos: White Soda+. Zo wit als wolken aan een zomerhemel, lakens aan de lijn, de opwaaiende jurk van Monroe en de T-shirts van The Fonz in Happy Days. Onschuldig als een pin-up in mono-boeketten en een verrassend fris retro-element in gemengde arrangementen. White Soda+ is daarnaast perfect voor bruidswerk dat echt wit moet zijn. Deze sterke roos heeft een grote knop die wijd opent als een petticoat en sluit naadloos aan bij het groeiende verlangen naar het frisse, ongecompliceerde optimisme van de feel good fifties.

Flower Factor - David Ragg maakte dit bloemstuk met onze prachtige White Soda+ rozen. David laat een aantal technieken zien terwijl hij dit bloemstuk maakt met een vintage gevoel. Onze complimenten aan de witte zwanen op de achtergrond die special voor ons op de video kwamen ;o)

http://www.flowerfactor.nl/

Overige videos
A Festive Rose Arrangement

Flower Factor - Chantal Vollenbroek maakte voor Arend Roses dit feestelijke design met Talea+ en Prima Donna+. Slim gebruik gemaakt van decoratief draad, het geeft een sterk geheel en een leuk detail aan een simpele glazen vaas. Leuk idee! 

Bekijk
Two Bouquets of Roses

Nelleke Bontje maakte voor Arend Roses in samenwerking met Flower Factor deze prachtige creaties!

Bekijk
A Floral Love Story

Klaus Wagener maakte in samenwerking met Flower Factor deze geweldige eye-cathers! Hiervoor gebruikte hij onze prachtige Red Eagle® en Black Baccara® rozen.

Bekijk
A Flower Still Life

Inspired by Florists | Flower Factor | Sarah Dikker laat je een leuk idee zien met verschillende kleine vaasjes. Met verschillende bloemen maak je simpel en effectief dit geweldige stil leven. Weinig moeite, maximaal resultaat!

Bekijk