Dolce Avalanche+® 

Het warme, ingetogen kleurkarakter van Dolce Avalanche+® maakt deze nieuwe toproos een sierlijk symbool van dankbaarheid en elegantie. De bloem is wit met een roze hart en kleurt steeds dieper roze naarmate de knop verder open gaat. Zeer geschikt voor bruidswerk, al heeft de subtiele kleurstelling ook de juiste liefdevolle toon voor een waardig afscheid. Dolce Avalanche+®heeft een grote knop die altijd helemaal opengaat, stelen met opvallend weinig doorns en zacht, kruidachtig frisgroen blad.

Freaky Avalanche+®

Deze wonderschone fashionista valt op door de unieke tekening. De roos kleurt van dieproze naar helderwit vanuit het hart. Hierbij worden de bloemblaadjes gesierd met schitterende patronen die variëren van roze tot bijna paars, alsof de natuur ze er met een penseel op heeft getekend. Freaky Avalanche+® heeft een trendy en modieuze uitstraling en beschikt over alle unieke kenmerken van de Avalanche+® variëteit: lange, sterke stelen met verrassend weinig doorns, fris kruidachtig blad en een opvallend grote knop die altijd helemaal opengaat.

Onmoet deze bijzondere familie: Dolce Avalanche+® en Freaky Avalanche+®. All in the family! 

http://www.avalancheroses.com

Overige videos
Trailer Dolce & Freaky Avalanche+®

Arend Roses lanceert op 15 juli 2016 twee nieuwe kwaliteitsrozen Dolce Avalanche+® & Freaky Avalanche+®. Op Maandag 18 Juli 2016 zijn deze cultivars te verkrijgen op Flora Holland Aalsmeer en via directe verkoop.

Bekijk
A Vintage Flower Arrangement

Flower Factor - David Ragg maakte dit bloemstuk met onze prachtige White Soda+ rozen. David laat een aantal technieken zien terwijl hij dit bloemstuk maakt met een vintage gevoel. Onze complimenten aan de witte zwanen op de achtergrond die special voor ons op de video kwamen ;o)

Bekijk
A Festive Rose Arrangement

Flower Factor - Chantal Vollenbroek maakte voor Arend Roses dit feestelijke design met Talea+ en Prima Donna+. Slim gebruik gemaakt van decoratief draad, het geeft een sterk geheel en een leuk detail aan een simpele glazen vaas. Leuk idee! 

Bekijk
Two Bouquets of Roses

Nelleke Bontje maakte voor Arend Roses in samenwerking met Flower Factor deze prachtige creaties!

Bekijk