Dolce Avalanche+®

Het warme, ingetogen kleurkarakter van Dolce Avalanche+® maakt deze nieuwe toproos een sierlijk symbool van dankbaarheid en elegantie. De bloem is wit met een roze hart en kleurt steeds dieper roze naarmate de knop verder open gaat. Zeer geschikt voor bruidswerk, al heeft de subtiele kleurstelling ook de juiste liefdevolle toon voor een waardig afscheid. Dolce Avalanche+®heeft een grote knop die altijd helemaal opengaat, stelen met opvallend weinig doorns en zacht, kruidachtig frisgroen blad.

Freaky Avalanche+®

Deze wonderschone fashionista valt op door de unieke tekening. De roos kleurt van dieproze naar helderwit vanuit het hart. Hierbij worden de bloemblaadjes gesierd met schitterende patronen die variëren van roze tot bijna paars, alsof de natuur ze er met een penseel op heeft getekend. Freaky Avalanche+® heeft een trendy en modieuze uitstraling en beschikt over alle unieke kenmerken van de Avalanche+® variëteit: lange, sterke stelen met verrassend weinig doorns, fris kruidachtig blad en een opvallend grote knop die altijd helemaal opengaat.

Nelleke Bontje maakte deze eyecatcher in samenwerking met Flower Factor. Zou dit niet prachtig staan in jou interieur?

http://www.avalancheroses.com

Overige videos
Modern Bridal Bouquet

Flower Factor - Pim van den Akker maakte voor Arend Roses dit moderne bruidsboeket met de prachtige Pink Avalanche+® & Avalanche+®.

Bekijk
A Big Beautiful Bouquet

Flower Factor | Sara Dikker maakt de samenwerking tussen meerdere Arend Roses soorten tot een passend geheel!

Bekijk
A Crazy Bouquet of Roses

Flower Factor | Wij kunnen zeker meegaan met de gedachte van Sara Dikker: 'A Crazy Bouquet of Roses'. Dit bloemstuk is het helemaal!

Bekijk
Arend Roses | Official Launch Event | Red Eagle®

Arend Roses lanceert op 09-09-2016 Red Eagle® van veredelaar Kordes Roses. Het is de zesde noviteit, die zij dit jaar op de markt brengen. Algemeen directeur Remco van der Arend omschrijft de bloem zelfs als “de sterrenspits in de eredivisie van rode rozen”.

Bekijk