Avalanche+®


Klassieke witte Avalanche+® is een van de meest geliefde rozen ter wereld. Deze Nederlandse toproos staat bekend om een grote bloemknop dat altijd helemaal open gaat. De kleur is wit, met in de buitenste blaadjes nuances van groen die tijdens de bloei alsnog wit worden. Heel bijzondere exemplaren hebben op de rand van de bloem een klein rood vlekje, alsof ze daar gekust zijn door een mooie vrouw.

De roos heeft zowel in knop als open een prachtige rijke vorm, dankzij vele blaadjes. Uniek aan Avalanche+® is dat de stelen verrassend weinig doorns hebben. Zo zijn ze prettig in de omgang, voor zowel de bloemist als de eindgebruiker. 

 

Avalanche+®
10-12 cm
40-50 per bloemknop
50-90 cm
12-14 dagen
Pink Avalanche+®

Gevonden in de kassen van Arend Roses: een Avalanche+® roos in prachtig oudroze.

Bekijk
Freaky Avalanche+®

Deze wonderschone fashionista valt op door de unieke tekening. De roos kleurt van dieproze naar helderwit vanuit het hart.

Bekijk
Dolce Avalanche+®

Het warme, ingetogen kleurkarakter van Dolce Avalanche+® maakt deze nieuwe toproos een sierlijk symbool van dankbaarheid en elegantie.

Bekijk
Avantique+

Deze sprookjesachtige nieuwkomer biedt een prachtig palet in room, groen en blozend roze, met een verrassend kleurverloop vanuit het frisse hart.

Bekijk