Avalanche+® XL

Klassieke witte Avalanche+® is een van de meest geliefde rozen ter wereld. Deze Nederlandse toproos staat bekend om een grote bloemknop die altijd helemaal open gaat. De kleur is wit, met in de buitenste blaadjes nuances van groen die tijdens de bloei alsnog wit worden. Heel bijzondere exemplaren hebben op de rand van de bloem een klein rood vlekje, alsof ze daar gekust zijn door een mooie vrouw.

Avalanche+® XL is het jonge gewas van Arend Roses en kenmerkt zich door de extra grote en volle bloemknoppen. De roos heeft zowel in knop als open een prachtige rijke vorm, dankzij vele blaadjes. Uniek aan Avalanche+® is dat de stelen verrassend weinig doorns hebben. Zo zijn ze prettig in de omgang, voor zowel de bloemist als de eindgebruiker.

 

Avalanche+® XL
12-14 cm
40-50 per bloemknop
50-90 cm
12-14 dagen
Avalanche+®

Klassieke witte Avalanche+® is een van de meest geliefde rozen ter wereld.

Bekijk
Pink Avalanche+®

Gevonden in de kassen van Arend Roses: een Avalanche+® roos in prachtig oudroze.

Bekijk
Talea+

In de knop een mooie grote druppel, in bloei een grootbloemige schoonheid in een chique tint die tussen crème en champagne zit.

Bekijk
Red Eagle®

In de eredivisie van de rode rozen is Red Eagle® een zeer succesvolle nieuwkomer, met dank aan de schitterende heldere rode kleur.

Bekijk