Ons duurzame antwoord

Van onze klanten kregen we steeds vaker de vraag of we onze rozen ook konden leveren met minder karton. In samenwerking met Flora Holland zijn we gekomen tot een nieuwe verpakking met een kortere kraag. Vanaf deze week beschikbaar

Bekijk
Red Eagle® Ride!

Vanuit de goede samenwerking tussen Wematrans en Arend Roses is een nieuw ontwerp voor een vrachtwagen ontstaan. De Red Eagle van Arend Roses pakt de welverdiende spotlight op deze wagen.

Bekijk
Wow!®

Onlangs is Wow!® aan ons assortiment toegevoegd. Deze cultivar van Arend Roses heeft absoluut de Wow factor!

Bekijk
Introductie Talea+ & Prima Donna+

Onder de noemer ‘Varieties of Excellence’ herintroduceert Arend Roses in Week 25 twee grootbloemige rozen: Talea+ en Prima Donna+. Vanaf maandag 19 juni zijn de rozen verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer.

Bekijk
Introductie White Soda+ & Lovelace+

Arend Roses lanceert in Week 21 twee nieuwe grootbloemige kwaliteitsrozen: White Soda+ en Lovelace+ van veredelaar Dümmen Orange. Deze noviteiten zijn vanaf maandag 22 mei verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer.

Bekijk
Nieuwe Vrachtwagen!

Arend Roses heeft in samenwerking met Wematrans een nieuwe vrachtwagen laten bedrukken. Het totaal assortiment voor 2017 wordt op een mooie manier gepresenteerd.

Bekijk