Arend Roses introduceert White Soda+ & Lovelace+  

Arend Roses lanceert in Week 21 twee nieuwe grootbloemige kwaliteitsrozen: White Soda+ en Lovelace+ van veredelaar Dümmen Orange. Deze noviteiten zijn vanaf maandag 22 mei verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer. 

 

White Soda+

White Soda+ geeft het gevoel van de onbegrensde mogelijkheden van de jaren vijftig. Deze kwaliteitsroos is helderwit van kleur en uniek door haar uniformiteit in bloemknop. De grote knop opent wijd open als een petticoat en sluit naadloos aan bij het groeiende verlangen naar het frisse, ongecompliceerde optimisme van de feel good fifties. White Soda+ is geschikt voor diverse bloemwerk: onschuldig als een pin-up in mono-boeketten of als verrassend retro-element in gemengde arrangementen. Daarnaast is de roos perfect voor bruidswerk dat echt wit moet zijn. De productcode van White Soda+ is 117465. 

Speciaal voor bloemisten organiseert Arend Roses een winactie. Zij maken kans op gratis White Soda rozen door het delen van hun mooiste creatie op Facebook en Instragram onder vermelding van #whitesoda en @arendroses. De meest unieke inzendingen worden beloond met 100 White Soda rozen. De actie wordt aangekondigd via flyers bij de groothandel en op social media.

Lovelace+

Lovelace+ is een exclusieve nieuwkomer en eerder aan het assortiment van Arend Roses toegevoegd dan aanvankelijk gepland. Eind 2016 konden vaste klanten van Arend Roses in het ‘Arend lab’ hun stem uitbrengen op verschillende noviteiten. Het merendeel van de stemmen ging toen uit naar Lovelace+. Om die reden besloot Arend Roses deze variëteit van Dümmen Orange al dit jaar op de markt te brengen. Lovelace+ heeft productcode 119365.

De grootbloemige roos Lovelace+ is zachtroze met een hint van lila die de bloem de pure uitstraling van een echte heritage rose geeft, maar dan met alle kwaliteiten van een moderne topsnijbloem. De authentieke rozengeur, uniek voor rozen in het topsegment maakt deze roos uitermate geschikt voor o.a. bruidswerk en speciale gelegenheden. Door haar exclusiviteit is Lovelace+ in kleine aantallen beschikbaar.