Een gouden introductie voor Arend Roses

Arend Roses lanceert in week 46 de nieuwe heldergele grootbloemige kwaliteitsroos First Gold® van veredelaar Kordes. First Gold® is vanaf 6 november 2020 verkrijgbaar op de rozenklok (klok 13) van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer en wordt geveild in groep 174, novelties. First Gold® is ook verkrijgbaar via klok voorverkoop.  

First Gold!®

First Gold!® is de nieuwste speler binnen de 'Varieties of Excellence' van Arend Roses. Deze luxe heldergele roos is een aanwinst voor het bestaande kleurenpalet.

First Gold® is een welkome aanvulling op het grootbloemig aanbod in gele Nederlandse rozen dat momenteel vrij klein is. Opvallend aan First Gold® is het bijzonder mooie, donkergroene blad, waardoor de heldergele kleur van de roos nog beter tot zijn recht komt. First Gold® heeft een subtiele authentieke rozengeur als bijzondere extra, ongewoon en onverwacht voor rozen binnen dit segment. 

First Gold® is volledig nieuw op de Europese markt en is de tweede introductie in samenwerking met veredelaar Kordes, de ‘signature Arend roos’ Red Eagle® komt ook van hen.

De product code van First Gold® is 125540. Door haar exclusiviteit is First Gold!® vooralsnog in zeer kleine aantallen beschikbaar, met mogelijke uitbreiding van aanplant bij voldoende vraag. Voor informatie over de beschikbaarheid van First Gold® neemt u contact op met de salesafdeling via sales@arendroses.nl.