First Gold®


Een nieuwe aanwinst voor onze 'Varieties of Excellence'. Deze luxe heldergele roos is een aanwinst voor ons kleurenpalet. De felle kleur blijft behouden gedurende het hele bloeiproces. Met haar volle knop en uitbundige bloeiwijze is het een veelzijdige roos die gebruikt kan worden voor kwalitatief hoogwaardig bloemwerk. 

First Gold® is een gouden aanvulling op het grootbloemig aanbod in gele Nederlandse rozen. Opvallend aan First Gold® is het bijzonder mooie, donkergroene blad, waardoor de heldergele kleur van de roos nog beter tot zijn recht komt. Ook heeft deze roos een sterke steel met een gering aantal doorns waardoor First Gold® prettig is om mee te werken. 

First Gold® heeft een subtiele authentieke rozengeur als bijzondere extra, ongewoon en onverwacht voor rozen binnen dit segment. 

 

Avalanche+®

Klassieke witte Avalanche+® is een van de meest geliefde rozen ter wereld.

Bekijk
Pink Avalanche+®

Gevonden in de kassen van Arend Roses: een Avalanche+® roos in prachtig oudroze.

Bekijk
Talea+

In de knop een mooie grote druppel, in bloei een grootbloemige schoonheid in een chique tint die tussen crème en champagne zit.

Bekijk
Red Eagle®

In de eredivisie van de rode rozen is Red Eagle® een zeer succesvolle nieuwkomer, met dank aan de schitterende heldere rode kleur.

Bekijk