Introductie Talea+ & Prima Donna+ door Arend Roses

Onder de noemer ‘Varieties of Excellence’ herintroduceert Arend Roses in week 25 twee grootbloemige rozen: Talea+ en Prima Donna+. Door vraag vanuit de handel en de waardering voor deze kwaliteitsrozen herintroduceert Arend Roses beide variëteiten van veredelaar Dümmen Orange. Vanaf maandag 19 juni zijn de rozen verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer. 

 

Talea+

Roos Talea+ kenmerkt zich door de knop met een mooie grote druppel, in bloei heeft deze grootbloemige schoonheid een chique tint die tussen crème en champagne zit. Talea+ is Latijns voor 'op maat maken', zeg maar haute couture. Maar dan in de vorm van een statige roos met een ondeugend vleugje zalmroze. Met een sterke, warme uitstraling is Talea+ een prachtige roos voor bruidsarrangementen en moderne statement designs. De productcode is 23117.

Prima Donna+

Trots is Arend Roses ook op de herintroductie van Prima Donna+. Deze charismatische roos is zalmoranje en kenmerkt zich door de elegante bloeiwijze. Prima Donna+ heeft een volle knop en diepgroen blad dat fraai afsteekt bij het zacht roze-oranje, dat een echte trendkleur is. In boeketten en arrangementen is Prima Donna+ de leading lady, waarin de roos warm en vrolijk de toon zet en lang fris en mooi blijft. Oranjeroze rozen staan symbool voor fascinatie, verliefdheid en alles wat er nog meer vóór passie komt. Prima Donna+ heeft productcode 21715.