Parfume de Grande®

Met je ogen dicht kun je al raden dat deze lichtroze, wildbloeiende roos een beauty is. Haar geur is onweerstaanbaar en doet denken aan een luxe parfum. Verwacht van deze roos geen dertien in een dozijn, juist de speelse vorm van de bloem maakt haar uitstekend geschikt voor weelderig bruidswerk of een romantisch boeket.

Met haar grote bloemknop en lange houdbaarheid is zij uniek in haar soort. Ook de lengte en het mooie groene blad zijn uitzonderlijk voor een geurende roos, haar stevige steel die weinig doorns bevat maakt dat 'Parfume de Grande®' een roos is waar prettig mee te werken is.

Reuk is ons meest unieke zintuig, geurherinneringen zijn sterker dan welke andere herinnering ooit. Stel je eens voor, een bruiloft met deze prachtige geurende roos in de bloemstukken, om je vervolgens elk jubileum met een boeket op tafel terug te wanen in de tijd, terug naar die prachtige dag vol van liefde.

 

Wow!®

Deze cultivar van Arend Roses heeft absoluut de Wow factor!

Bekijk
Avalanche+®

Klassieke witte Avalanche+® is een van de meest geliefde rozen ter wereld.

Bekijk
Pink Avalanche+®

Gevonden in de kassen van Arend Roses: een Avalanche+® roos in prachtig oudroze.

Bekijk
Talea+

In de knop een mooie grote druppel, in bloei een grootbloemige schoonheid in een chique tint die tussen crème en champagne zit.

Bekijk