Een samenwerking om trots op te zijn!

 

De samenwerking tussen Wematrans en Arend Roses begon zo'n 14 jaar geleden op de rozenkwekerij van Nico van der Arend in Maasdijk. Tot op de dag van vandaag zijn Remco van der Arend (links), Richard van der Lans (midden) en Ab van Marrewijk (Wematrans, rechts) nog steeds erg tevreden met de samenwerking.

Ab van Marrewijk: "Ik heb in de afgelopen jaren een aantal keer ter sprake gebracht dat het gaaf zou zijn om een nieuwe auto te laten bedrukken maar het is er nooit van gekomen, ik ben blij dat de goede samenwerking nu op zo'n manier bekroond wordt!" 

Remco van der Arend: "2 jaar geleden zijn we een nieuwe strategie onder het motto 'Varieties of Excellence' gestart. Prachtig om deze vrachtwagen met de nieuwe introducties van aankomende jaar zo de weg op te zien gaan!" 

Arend Roses introduceert in 2017 wederom een aantal grootbloemige rozen van exclusieve kwaliteit. De introductie van de nieuwe rozen is onderdeel van de koerswijziging die Arend Roses heeft ingezet onder het motto Varieties of Excellence.

Het bedrijf speelt zo in op de veranderde markt. Remco van der Arend: “Bij Arend Roses staat een breed assortiment van exclusieve rozen centraal met de garantie van leverbetrouwbaarheid en à la carte-service. Het doel is en blijft uitblinken met een breed en exclusief assortiment.”

Realisatie en ontwerp door Tip Top Reclame, fotografie door Studio Westcoast.