Red Eagle®

In de eredivisie van de rode rozen is Red Eagle®een zeer succesvolle nieuwkomer, met dank aan de schitterende heldere rode kleur. De knop van Red Eagle® is een wulpse zandloper die zich opent in een prachtige ronde rode roos, met iets omkrullende blaadjes. Het heldere rood blijft gedurende de hele bloei gehandhaafd. Red Eagle® is in alle seizoenen een zeer gewenste rode roos en bij uitstek geschikt voor kerstarrangementen en Valentijn.

Black Baccara®

Exotisch, mysterieus, spectaculair én terug van weggeweest: Black Baccara®. Door de donkerrode, fluwelige bloembladeren lijkt deze roos bijna zwart. De knop is vol en bloeit wijd open, waarbij de bloemblaadjes iets omkrullen. Hierdoor vangen ze op een speciale manier het licht en komt de fluweelachtige uitstraling en textuur van de roos nog beter tot zijn recht.

Klaus Wagener maakte in samenwerking met Flower Factor deze geweldige eye-cathers! Hiervoor gebruikte hij onze prachtige Red Eagle® en Black Baccara® rozen. 

http://www.flowerfactor.nl

Overige videos
A Flower Still Life

Inspired by Florists | Flower Factor | Sarah Dikker laat je een leuk idee zien met verschillende kleine vaasjes. Met verschillende bloemen maak je simpel en effectief dit geweldige stil leven. Weinig moeite, maximaal resultaat!

Bekijk
Romantic Rose Arrangement

Nelleke Bontje maakte deze eyecatcher in samenwerking met Flower Factor. Zou dit niet prachtig staan in jou interieur?

Bekijk
Modern Bridal Bouquet

Flower Factor - Pim van den Akker maakte voor Arend Roses dit moderne bruidsboeket met de prachtige Pink Avalanche+® & Avalanche+®.

Bekijk
A Big Beautiful Bouquet

Flower Factor | Sara Dikker maakt de samenwerking tussen meerdere Arend Roses soorten tot een passend geheel!

Bekijk