Red Eagle®

In de eredivisie van de rode rozen is Red Eagle®een zeer succesvolle nieuwkomer, met dank aan de schitterende heldere rode kleur. De knop van Red Eagle® is een wulpse zandloper die zich opent in een prachtige ronde rode roos, met iets omkrullende blaadjes. Het heldere rood blijft gedurende de hele bloei gehandhaafd. Red Eagle® is in alle seizoenen een zeer gewenste rode roos en bij uitstek geschikt voor kerstarrangementen en Valentijn.

Ontdek de grootbloemige roos van Arend Roses genaamd: Red Eagle®. En voel 'The Magic of the Red Eagle®'.

Overige videos
Trailer The Magic Of Red Eagle®

Arend Roses introduceert op vrijdag 9 September 2016 de nieuwe grootbloemige rode roos Red Eagle®. Op vrijdag 9 september is Red Eagle® te verkrijgen op Klok Flora Holland Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Rhein Maas en via directe verkoop!

Bekijk
Introductie Dolce & Freaky Avalanche+®

Onmoet deze bijzondere familie: Dolce Avalanche+® en Freaky Avalanche+®. All in the family!

Bekijk
Trailer Dolce & Freaky Avalanche+®

Arend Roses lanceert op 15 juli 2016 twee nieuwe kwaliteitsrozen Dolce Avalanche+® & Freaky Avalanche+®. Op Maandag 18 Juli 2016 zijn deze cultivars te verkrijgen op Flora Holland Aalsmeer en via directe verkoop.

Bekijk
A Vintage Flower Arrangement

Flower Factor - David Ragg maakte dit bloemstuk met onze prachtige White Soda+ rozen. David laat een aantal technieken zien terwijl hij dit bloemstuk maakt met een vintage gevoel. Onze complimenten aan de witte zwanen op de achtergrond die special voor ons op de video kwamen ;o)

Bekijk