Talea+

In de knop een mooie grote druppel, in bloei een grootbloemige schoonheid in een chique tint die tussen crème en champagne zit. Talea+ is Latijns voor 'op maat maken', zeg maar haute couture. Maar dan in de vorm van een statige roos met een ondeugend vleugje zalmroze. Sterke, warme uitstraling, prachtig materiaal voor bruidsarrangementen en moderne statement designs.

Prima Donna+

Een elegante bloeiwijze en een prachtige zalmtint komen samen in charismatische Prima Donna+. Deze grootbloemige roos heeft een volle knop en diepgroen blad dat fraai afsteekt bij het zacht roze-oranje, dat een echte trendkleur is. Zoals de naam al aangeeft, is Prima Donna+ al snel de leading lady in boeketten en arrangementen, waarin de roos warm en vrolijk de toon zet en lang fris en mooi blijft. Oranjeroze rozen staan symbool voor fascinatie, verliefdheid en alles wat er nog meer vóór passie komt.

Flower Factor - Chantal Vollenbroek maakte voor Arend Roses dit feestelijke design met Talea+ en Prima Donna+. Slim gebruik gemaakt van decoratief draad, het geeft een sterk geheel en een leuk detail aan een simpele glazen vaas. Leuk idee! 

http://www.flowerfactor.nl/

 

Overige videos
Two Bouquets of Roses

Nelleke Bontje maakte voor Arend Roses in samenwerking met Flower Factor deze prachtige creaties!

Bekijk
A Floral Love Story

Klaus Wagener maakte in samenwerking met Flower Factor deze geweldige eye-cathers! Hiervoor gebruikte hij onze prachtige Red Eagle® en Black Baccara® rozen.

Bekijk
A Flower Still Life

Inspired by Florists | Flower Factor | Sarah Dikker laat je een leuk idee zien met verschillende kleine vaasjes. Met verschillende bloemen maak je simpel en effectief dit geweldige stil leven. Weinig moeite, maximaal resultaat!

Bekijk
Romantic Rose Arrangement

Nelleke Bontje maakte deze eyecatcher in samenwerking met Flower Factor. Zou dit niet prachtig staan in jou interieur?

Bekijk