Pink Avalanche+®  

Gevonden in de kassen van Arend Roses: een Avalanche+® roos in prachtig oudroze. De roos Pink Avalanche+® is een absolute aanwinst in jaarrond pastelarrangementen. Grote knop die altijd volledig open gaat, lange sterke stelen en een zeer gezond vaasleven.

Avalanche+®

Klassieke witte Avalanche+® is een van de meest geliefde rozen ter wereld. Deze Nederlandse toproos staat bekend om een grote bloemknop dat altijd helemaal open gaat. De kleur is wit, met in de buitenste blaadjes nuances van groen die tijdens de bloei alsnog wit worden.

Flower Factor - Pim van den Akker maakte voor Arend Roses dit moderne bruidsboeket met de prachtige Pink Avalanche+® & Avalanche+®.

http://www.flowerfactor.nl/   -   http://www.avalancheroses.com/

Overige videos
Arend Roses | Official Launch Event | Red Eagle®

Arend Roses lanceert op 09-09-2016 Red Eagle® van veredelaar Kordes Roses. Het is de zesde noviteit, die zij dit jaar op de markt brengen. Algemeen directeur Remco van der Arend omschrijft de bloem zelfs als “de sterrenspits in de eredivisie van rode rozen”.

Bekijk
Introductie Red Eagle®

Ontdek de grootbloemige roos van Arend Roses genaamd: Red Eagle®. En voel 'The Magic of the Red Eagle®'.

Bekijk
Trailer The Magic Of Red Eagle®

Arend Roses introduceert op vrijdag 9 September 2016 de nieuwe grootbloemige rode roos Red Eagle®. Op vrijdag 9 september is Red Eagle® te verkrijgen op Klok Flora Holland Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Rhein Maas en via directe verkoop!

Bekijk
A Festive Rose Arrangement

Flower Factor - Chantal Vollenbroek maakte voor Arend Roses dit feestelijke design met Talea+ en Prima Donna+. Slim gebruik gemaakt van decoratief draad, het geeft een sterk geheel en een leuk detail aan een simpele glazen vaas. Leuk idee! 

Bekijk