Pink Avalanche+®  

Gevonden in de kassen van Arend Roses: een Avalanche+® roos in prachtig oudroze. De roos Pink Avalanche+® is een absolute aanwinst in jaarrond pastelarrangementen. Grote knop die altijd volledig open gaat, lange sterke stelen en een zeer gezond vaasleven.

Avalanche+®

Klassieke witte Avalanche+® is een van de meest geliefde rozen ter wereld. Deze Nederlandse toproos staat bekend om een grote bloemknop dat altijd helemaal open gaat. De kleur is wit, met in de buitenste blaadjes nuances van groen die tijdens de bloei alsnog wit worden.

Flower Factor - Pim van den Akker maakte voor Arend Roses dit moderne bruidsboeket met de prachtige Pink Avalanche+® & Avalanche+®.

http://www.flowerfactor.nl/   -   http://www.avalancheroses.com/

Overige videos
A Big Beautiful Bouquet

Flower Factor | Sara Dikker maakt de samenwerking tussen meerdere Arend Roses soorten tot een passend geheel!

Bekijk
A Crazy Bouquet of Roses

Flower Factor | Wij kunnen zeker meegaan met de gedachte van Sara Dikker: 'A Crazy Bouquet of Roses'. Dit bloemstuk is het helemaal!

Bekijk
Arend Roses | Official Launch Event | Red Eagle®

Arend Roses lanceert op 09-09-2016 Red Eagle® van veredelaar Kordes Roses. Het is de zesde noviteit, die zij dit jaar op de markt brengen. Algemeen directeur Remco van der Arend omschrijft de bloem zelfs als “de sterrenspits in de eredivisie van rode rozen”.

Bekijk
Introductie Savita+ & Avantique+

Wij presenteren u met trots: Savita+ & Avantique+. Let’s “Dream on” and enjoy!

Bekijk